Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Sistem Kurulumunda "No Log For Miners #1" Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X Çevrimdışı

xjavax

Mining Er
Üye
Merhaba, dün eksik olan parçamı da tamamladıktan sonra montaj aşamasını bitirdim. Usbden sistem kurulumuna başladım. Kurulum yazıları akarken önce siyah ekran ve donma hatası aldım. Bunu biostan, sürücüden yükleme için önceliği "usb"ye vererek çözdüm. Tekrar yükleme komutu verdim, bu seferde başlıkta ve ekte de belirttiğim gibi "no log for miner #1" hatasını aldım. Kaç kez sistemi yeniden başlatsam da bu aşamadan ileri gidemedim. Daha önce tecrübe eden veya çözüm konusunda fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.IMAG4327~2.jpg

Son düzenleme:
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhaba, dün eksik olan parçamı da tamamladıktan sonra montaj aşamasını bitirdim. Usbden sistem kurulumuna başladım. Kurulum yazıları akarken önce siyah ekran ve donma hatası aldım. Bunu biostan, sürücüden yükleme için önceliği "usb"ye vererek çözdüm. Tekrar yükleme komutu verdim, bu seferde başlıkta ve ekte de belirttiğim gibi "no log for miner #1" hatasını aldım. Kaç kez sistemi yeniden başlatsam da bu aşamadan ileri gidemedim. Daha önce tecrübe eden veya çözüm konusunda fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 229
hiveostan overclock ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi ?

madenci Çevrimdışı

madenci

Mining Er
Üye
Genelde kartın chip ismi yerine 'Device xxx' veya 'Navi 21' gibi kodlar çıktığında riser değiştirerek sorunu çözüyorum.

Tek ekran kartınız mı var?

Modeli nedir?

X Çevrimdışı

xjavax

Mining Er
Üye
Genelde kartın chip ismi yerine 'Device xxx' veya 'Navi 21' gibi kodlar çıktığında riser değiştirerek sorunu çözüyorum.

Modeli nedir?
Evet şuan tek ekran kartım var. kuruotushi 3060, 2gün sonra birde gigabyte 3060ti gelecek. Yeni bir usb alıp farklı bir işçi ile sistemi yükledim ve sizin söylediğiniz farklı riser deneme tavsiyesini de eve gittiğimde uygulayacağım.

Son düzenleme:
X Çevrimdışı

xjavax

Mining Er
Üye
##Çözüldü##

Öncelikle aynı sorunu yaşayan dostlar için
bu video benim için kaynak oldu. Nette hiç bir şekilde bu sorunun cevabı yok aynı sorunu yaşayan dostlar için buradan yapılacak olan işlemi yazayım en azından ellerinde bir kaynak olur. "no log for miners" yazısı geldikten sonra hiveos üzerinden işçinin ekranına giriyorsunuz "havuz şablonunda" roket uyarısı ibaresi var, ona tıklayın ve onaylayın. Sistem başlıyor. Youtube videolarındaki gibi id password vs yazmadan sistem direkt çalıştı. Cüzdan adresini kazdığınız havuzdan aratarak gerçekten sistem çalışıyor mu öğrenebilirsiniz.

Modeli nedir?
hocam riser değiştirmeden çalıştırdım ve sistem çalıştı sadece ismi hala devicexxx olarak yazıyor. Sizde de sistem çalışıyor muydu merak ettim?

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Sorun çözüldüğü için konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap