Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

T-Rex 0.24.0 çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
ile dual mine dönemi başladı developer açıklamalarında dual mine ile lhr katlarda eth %30 kazım yaparken diğer algoritmalar %70 hızında kazım yapabilecek
Ayrıntılı açıklamalar =
LHR açıklaması =

Denedim benim rig şu an itibarı ile Ortalama = ETH için 13+ Ergo için 72+ MH/s alıyor ve sıkıntı görünmüyor
Ayarlarım =
Core = -600
Memory = 2600
Power = 110
1633616716383.png

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
Buda arkadaşımın rigi ve ayarları Çok stabil çalışıyor ve iyi basıyor :)

1633638415317.png

JohnDoe Çevrimdışı

JohnDoe

Mining Er
Üye
%30 kazım derken t-rexde %70 eth kırılmadı mı hocam? ben 3080 lhr ile 65 mh alıyorum normalde.

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
%30 kazım derken t-rexde %70 eth kırılmadı mı hocam? ben 3080 lhr ile 65 mh alıyorum normalde.
Developer açıklaması ETH da tam hızın %30'u kalan %70 potansiyel ile diğer algoritmaları kazabiliyoruz demiş
Yani anlaşılır olması için açayım LHR kart ETH 100 kazıyorsa bu yöntem ile 30 MH/s verecek ( kartın potansiyeli 100 ama biz normalde 70 kazıyoruz ya )
Kalan %70 lik potansiyel için de RVN ERGO CFX kazabiliyoruz

Not: Ergo nun da lhr den etkilendiğini unutmayın yazıyordu notlarda.
Umarım anlatabilmişimdir.

JohnDoe Çevrimdışı

JohnDoe

Mining Er
Üye
hocam şimdi ben 65mh eth kazarken aynı zamanda ergoyuda kazanabileceğim yani ethdeki mh düşmeden aynı kartta doğrumu anlamadım biraz cahilim bu konuda anlamda

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
hocam şimdi ben 65mh eth kazarken aynı zamanda ergoyuda kazanabileceğim yani ethdeki mh düşmeden aynı kartta doğrumu anlamadım biraz cahilim bu konuda anlamda
Hocam sen kullandığın kartın potansiyeli normalde LHR olmasa 100 küsür MH/s ama kullandığın kart LHR'li olduğu için sen 65 kazıyorsun zorlasan 70 leri görebilirsin
T-rex de demişki senin kartının potansiyeli 100 MH/s eğer konuda bahsi geçen versiyonu kullanırsan ETH dan 30+ MH/s alacaksın Buraya kadar anladın diye umuyorum
Şimdi senin kartının %70 potansiyeli daha var bunuda kayıpsız diğer algoritmalardan birini kullanabilirsin atıyorum ERGO kazarsan 180+ MH/s kazabilirsin
Yani aynı anda 30MH/s ETH kazarken 180MH/s ERGO Kazanabilirsin
Şimdi git bir mining calculatorden bak 65MH/s eth günlük ne getiriyor
birde 30MH/s eth yanında 180MH/s ergo ikisi bir arada ne getiriyor hesapla ona göre kararını ver.

JohnDoe Çevrimdışı

JohnDoe

Mining Er
Üye
hocam peki wat ayarları nasıl oluyor mesela ben ethde kazdığımda 230wat ergoda kazdığımda 170wat alıyorum onu nasıl anlatabilirsin bana kusura bakma bu arada vaktini alıyorum

B Çevrimdışı

Bibidibabidibu

Mining Onbaşı
Üye
Watt ile ilgili sana ne açıklayabilirim
Öncelikle HiveOS kullanmıyorum, hiç kullanmadım, ayarları nedir nelerdir bilmem eğer HiveOS ile ilgili soruyorsan hiç bir bilgim yok bilen bir kişiye sormalısın
Watt değerledine gelince aşağıdaki SS de göreceğin üzere watt değerleri kazmış olduğun algoritmaya göre verdiği hash değerini görebilirsin ve sendeki ergo watt değerine bakacak olursak birşeyleri yanlış yaptığını yada eth da olduğu gibi düşük hashrate aldığını söyleyebiliriz.

1633686423499.png

MiningTürkiye Çevrimdışı

MiningTürkiye

Mining Onbaşı
Yönetici
Üye
Merhaba @Bibidibabidibu,

7 gündür sizden haber alamadığımız için bu konunun durumunu kapalı olarak değiştiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap