Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Termal Ped Ve Soğutma Önerisi

D Çevrimdışı

Dailly

Mining Er
Üye
Herkese iyi günler..
Resimde eklediğim alüminyum soğutucuyu termal ped ile karta yapistirip soğutmayı deneyen var mı acaba bir faydasi olur mu ?
iyi bir termal ped önerebilirmisiniz.
Teşekkürler şimdiden.

D Çevrimdışı

Dailly

Mining Er
Üye
Resmi eklemeyi unutmusum tabi burda

Ekli dosyalar

• C1CF3401-D351-4DA4-99E3-30BEBA46575C.jpeg
    C1CF3401-D351-4DA4-99E3-30BEBA46575C.jpeg
    134.8 KB · Görüntüleme: 15
Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Merhabalar, böyle bir soğutucu bloğun pek işe yarayacağını düşünmüyorum değerlerde pek oynama olmaz.Fakat böyle bir ürün satın alıp kullanabilirsiniz.

.

Çözüm
AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
Ben de bu üründen sipariş verdim 1 haftaya elime ulaştı tavsiye ederim 7-10 derece arası dusuruyor sıcaklıgı

D Çevrimdışı

Dailly

Mining Er
Üye
Bir kaç çeşidi var 600-700 diye ayrılıyor hangisinden alayım ? Bir de yurtdisi site oldugu icin ekstra ucret biniyor mu ? Yoksa o fiyati odedik mi yeterli mi ?

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
vergisi ekleniyor yalnızca oderken
ben burdakı 304 tl olandan aldım

D Çevrimdışı

Dailly

Mining Er
Üye
vergisi ekleniyor yalnızca oderken
ben burdakı 304 tl olandan aldım
Peki vergisini nasil oduyoruz ? Kapimiza geldiginde mi? Kusura bakmayin ilk defa yurtdisi urun alacagim icin proseduru hic bilmiyorum belki cok basit ama :(

AkGuN Çevrimdışı

AkGuN

Mining Er
Üye
estagfurullah yok burda odeme kısmında vergıyı eklıyorlar dırek normal sekılde sıparısınız gelıyor size

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Termal ped ve macun değişimi dışında her yolu denedim ve 3090 larda pek bir faydasını görmedim. ( bir kaç derece düşürme dışında.) eğer kartın ömrünü uzatmak ve sağlam bir soğutma istiyorsan kesinlikle termal pedleri değiştireceksin. Sıkıntı kartların içindeki termal pedlerin ısı iletimlerinin düşük olmasından dolayı sıcaklık içeride hapis oluyor ve bu alüminyumdur fandır bilmem nedir kısmen işe yarıyor. Termal ped değişiminde içeride üretilen ısı direkt olarak dışarı plakaya aktarılıyor ve cpu yada vram üzerinde sıkıntı yaratacak bir durum oluşmuyor. Termal ped olarak pullsar ıce dragon parasının hakkını veriyor. vramler kafadan 30 derece düştü.

D Çevrimdışı

Dailly

Mining Er
Üye
Termal ped ve macun değişimi dışında her yolu denedim ve 3090 larda pek bir faydasını görmedim. ( bir kaç derece düşürme dışında.) eğer kartın ömrünü uzatmak ve sağlam bir soğutma istiyorsan kesinlikle termal pedleri değiştireceksin. Sıkıntı kartların içindeki termal pedlerin ısı iletimlerinin düşük olmasından dolayı sıcaklık içeride hapis oluyor ve bu alüminyumdur fandır bilmem nedir kısmen işe yarıyor. Termal ped değişiminde içeride üretilen ısı direkt olarak dışarı plakaya aktarılıyor ve cpu yada vram üzerinde sıkıntı yaratacak bir durum oluşmuyor. Termal ped olarak pullsar ıce dragon parasının hakkını veriyor. vramler kafadan 30 derece düştü.
Tesekkur ederim

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Ürünü aldim 3070ti ya bagladim. 1 derece bile farkettirmedi :(
Hocam daha önce dediğim gibi gerçek etki termal ped değişimi ve termal macun değişimiyle mümkün. Termal pedi ve macunu dandik olan kartlarda ısı içeride hapis oluyor mantıken. o yüzden ısıyı dışarı iletemiyor. İletemediği için dışından yapılan soğutma işlemleri genelde pek bir işe yaramıyor.

D Çevrimdışı

Dailly

Mining Er
Üye
Hocam daha önce dediğim gibi gerçek etki termal ped değişimi ve termal macun değişimiyle mümkün. Termal pedi ve macunu dandik olan kartlarda ısı içeride hapis oluyor mantıken. o yüzden ısıyı dışarı iletemiyor. İletemediği için dışından yapılan soğutma işlemleri genelde pek bir işe yaramıyorCiddi bir soğutma için termal ped termal macun değişimi. Gerisi yalan anladığım kadarıyla.
Hocam daha önce dediğim gibi gerçek etki termal ped değişimi ve termal macun değişimiyle mümkün. Termal pedi ve macunu dandik olan kartlarda ısı içeride hapis oluyor mantıken. o yüzden ısıyı dışarı iletemiyor. İletemediği için dışından yapılan soğutma işlemleri genelde pek bir işe yaramıyor.
Anladım hocam. Termal ped termal macun değişimi. Gerisi yalan. Bundan kaçmamak gerek. Teşekkürler

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap