Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Windows'ta Alephium Mining Nasıl Yapılır? İyi Kazanç!

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
GÜNCELLEME ! bzminer'in yeni sürümü çıktı ve destekliyor.

Anlatıma geçelim 'da windows üstünden kazacağız.

masaüstüne herhangi bir klasör oluşturup isim veriyoruz ve klasöre sağ tıklamadan önce shift tuşuna basılı tutuyoruz sağ tıklıyoruz ve powershell ile aç diyoruz

1642408083749.png

Akabinde powershell penceresi açılıyor ve bu komutları yazıp enter tuşuna basıyoruz ve dosyalar uzaktan klasörümüze iniyor.

powershell -c "iex ((New-Object System.Net.WebClient).DownloadString(' '))"

1642408135126.png

powershell komut istemini kapatıyoruz ve dosyaya giriyoruz config.json dosyasına sağ tık not defteri ile aç diyoruz.

1642408194321.png

açılan dosyada sadece miner adresini değiştiriyoruz kaydediyoruz çıkıyoruz
1642408221856.png

metapool.cmd dosyasına tıklıyoruz ve kazım başlıyor işlem bu kadar.

1642408255255.png

Buradan oc ayarlarını yapabilirsiniz.

Buradan havuza ulaşabilirsiniz.

Peki hangi borsada listeleniyor?
Gate.io'da listelenmektedir.

4gb kartları destekler mi?
Evet

Hesaplayıcı ve havuz

Bilgiler

Alephium Nedir?

Telegram sayfamız:

Hiveos'ta nasıl kazılır?

Cool2hate Çevrimdışı

Cool2hate

Mining Onbaşı
Üye
1. Deneme GPU not detected. Miner klasörüne nvlm.dll kopyalandıktan sonra GPU'lar görünüyor ama bu sefer de GPU hang reset peşpeşe denemeler sonrası program ortadan yok oluyor... Antivirüs silmemiş loglarda yok ama anlamadım cidden...

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
1. Deneme GPU not detected. Miner klasörüne nvlm.dll kopyalandıktan sonra GPU'lar görünüyor ama bu sefer de GPU hang reset peşpeşe denemeler sonrası program ortadan yok oluyor... Antivirüs silmemiş loglarda yok ama anlamadım cidden...
1642367184466.png

alttakı yerlere cüzdan yazmak yerine sadece işaretli alana girip denermisin?
Post automatically merged:

ayrıca bu yapılandırmayı da deneyebılırsın

bzminer -a alph -w 000000 000000 000000 000000 -p stratum+tcp://eu.metapool.tech:20032 alphstratum+tcp://185.71.66.100:10159

M Çevrimdışı

muratd555

Mining Er
Üye
Merhabalar pool bağlanma hatası alıyorum

Mekatronikçi Çevrimdışı

Mekatronikçi

Mining Onbaşı
Üye
Bu işlemi başarılı şekilde gerçekleştiren arkadaşlar ekran videosu çekip atsa hiç sorun kalmayacak sanırım. Youtube de birde kanal açılsın. Faydalı içeriklerde oraya konulur. Video daha anlaşılır olur gibime geliyor.

M Çevrimdışı

muratd555

Mining Er
Üye
Metapool bağlantı için farklı port numaralarına nereden ulaşabiliriz. Uygulama içindeki bağlantı adresinde pool bağlantı hatası alıyorum

A Çevrimdışı

awaquas

Mining Er
Üye
beyler bende klasöre powershelle indirdikten sonra eklıyorum filan herseyi fakat metapool.run sadece .cmd si yok ve altındaki .ps1 yazmıyor çalıştırıncadaerror pool configuration file is corrupted hatası veriyor cmd ekranında

A Çevrimdışı

awaquas

Mining Er
Üye
cmd ekranında havuz yapılandırması bozuk hatası alıyorum herşeyi birebir yaptım sorun nedir beyler

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Metapool açıldı.

K Çevrimdışı

kapar123

Mining Er
Üye
Arkadaslar ben aynisini yapdim.calisiyorda sorunsuz tek anlamadigim para otomatik gateio yami gitcek

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Arkadaslar ben aynisini yapdim.calisiyorda sorunsuz tek anlamadigim para otomatik gateio yami gitcek
Alephium wallet'e gidecek.Oradan gate.io'ya atacaksınız.
Post automatically merged:

bu linkten wallet'i indirebilirsiniz.

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Alephium geliştirilerinden ödenmeyen bakiyelere dair mesaj

Türkçe

⛏Sevgili topluluk, Sevgili madenciler,

Bazılarınızın bildiği gibi, geçtiğimiz birkaç hafta topluluk havuzlarımız için zorlu geçti.

İlk olarak, amansız DDoS saldırıları yaşadılar ve hızla etki azaltma önlemlerini uygulamaya koydular ve çalışır durumda kalmayı başardılar.
Ek olarak, Gate.io'da listelendikten sonra Alepium'a artan ilginin ardından, altyapılarını önemli ölçüde zorlayan ani hashrate artışı (~faktör 10) yaşadılar. Sonuç olarak, her iki havuz da yüksek sayıda yetim blok aldı.

Her iki topluluk havuzu da halihazırda bazı ölçeklendirme mekanizmalarını hayata geçirdi ve gelecekte madencilerin hash oranını daha iyi ele almanın daha fazla yolunu araştırıyor.

Kesin ayrıntılar daha sonra paylaşılacak, ancak Alephium havuzların etkilenen zaman dilimlerinde madencilik yapan etkilenen madencileri kısmen telafi etmesine yardımcı olmayı planlıyor. Tazminat fonları Alefium Ekosistem Geliştirme tahsisinden sağlanacaktır.

Herhangi bir sorunuz varsa veya topluluk havuzlarıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen doğrudan onlarla iletişime geçin.

devgent
Web sitesi:
Telgraf:

meta havuz
Web sitesi:
Telgram:
Telegram Turkiye:
Anlaşmazlık:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
For english

⛏Dear community, Dear miners,

As some of you may know, the past couple of weeks have been challenging for our community pools.

First, they experienced relentless DDoS attacks and rapidly put in place mitigation measures and managed to remain operational.
Additionnally, following the increased interest in Alephium after the listing on Gate.io, they experienced sudden hashrate growth (~factor 10) which put a significant strain on their infrastracture. As a result, both pools got a high number of orphan blocks.

Both community pool have already implemented some scaling mechanisms, and are still investigating more ways to better handle miners hashrate in the future.

Exact details will be shared at a later date but Alephium is planning to help the pools partially compensate the affected miners that were mining during the impacted timeframes. The compensation funds will be provided from the Alephium Ecosystem Development allocation.

If you have any questions, or are encountering any issues with the community pools, please reach out to them directly.

Devgent
Website:
Telegram:

Metapool
Website:
Telegram:
Discord:

Not: Metapool telegram resmi telegram grubu miningturkiye.org yönetimindedir.

C Çevrimdışı

Craft

Mining Er
Üye
Bz miner ile deneme de bende Gpu not detected uyarısı aldım. hala çözemedim
metapool, miner bz , kart nvidia 3060ti

MKURT Çevrimdışı

MKURT

Mining Onbaşı
Üye
gate.io ALPH listelemeyi durdurdu .
"ALPH para yatırma devre dışı bırakıldı Teknik bakım nedeniyle sanal para yüklemesi askıya alındı, anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz."

Ekli dosyalar

• EkranQ Alıntısı.PNG
    EkranQ Alıntısı.PNG
    66.4 KB · Görüntüleme: 7

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap