Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiyenin İlk Ve Tek Kripto Madencilere Özel Forumu

Yurtdışından Nasıl Kolayca Cihaz Aldım?

alkan90 Çevrimdışı

alkan90

Mining Er
Üye
Öncelikle herkese hayırlı forumlar arkadaslar
Bende helium madenciliği yapmaya karar verdim ve cihaz arama derdine düştüm.Fakat özellikle siparişlerde birkaç ay bekleme süresinin olması açıkcası beni biraz çekindirdi.
Özellikle türkiyede sarı sitedeki kara borsa olarak fahiş fiyatlar isteniyor.Bir işe başlarken alırken kar edeceksin mantığı ile yurtdısındaki satıcı arayışına girdim.Amatör radyocu bir arkadaşım vasıtası ile bir site buldum.Arkadaşımın daha önce defalarca rf kartları siparişini sorunsuzca aldıgını söyleyince bu siteden miner siparişlerimi vermeye karar verdim.
Sizlere de bu site üzerinden nasıl kolay ve hızlı bir şekilde yurtdısından sipariş verebileceğinizi anlatacağım.
Şirketin adı Nufreq linkini aşağıya bırakacağım.Bu adamlar amerika'da elektronik devre-kart üretiyorlar ayrıcada rf ürünlerinin ticaretini yapmaktalar.

Ben gümrükle vs uğraşmak istemediğim için drop shipping yöntemi ile alışverişimi yaptım sizlerede onu tavsiye ederim.
Öncelikle arkadaşlar amerikapostam veya amerikadaniste isimli siteye girip bir üyelik oluşturuyoruz.Bu sitenin mantığı size bir adres veriyorlar bu adrese amerikadaki sitelerden alışverişler yapabiliyorsunuz.Bir nevi size kuryelik yapıyorlar.

Ben amerika postam üzerinden anlatacağım. Arkadaşlar hesabımızı açtıktan sonra nufreq sitesinden alacağınız ürünü sepetinize ekliyorsunuz.Helium için şuan bobcat ,sensecap ve nebra nın ürünlerini pazarlıyorlar.
SİTENİN ADRESİ :

GELELİM SİPARİŞ VERME KISMINA
1-ÖNCE ALACAĞIMIZ ÜRÜNÜMÜZÜ SEPETE EKLİYORUZ
SEPET1.png

2-SEPETTEN DEVAM EDİYORUZ
SEPET2.png

3-AMERİKADAKİ ADRESİMİZE GÖNDERECEĞİMİZ İÇİN FREE SHİPPİNG FOR USAYI SEÇİYORUZ.VE AMERİKA POSTAMDAKİ ADRESİMİZİ GİRİYORUZ.(Dileyen amerikapostamla uğraşmayıp direk evinin adresini yazabilir 70 dolar kargo ücreti ödersiniz.Ürün gümrüğe geldiğinde gümrükte uğraşırsınız seçim sizin.)

SEPET3.png

4-Kargo bilgilerimizi eksiksiz dolduruyoruz.
SEPET4.png

5-Ödeme yöntemi olarak BİTCOİN seçiyoruz.Bize bir cüzdan adresi verecek.Bu adrese 10 dakika içerisinde belirtilen miktarda btc göndereceksiniz.

SEPET5.png
6- Ödemeniz onaylandığında siparişiniz en geç 5 gün içinde kargoya verilir.

7-Ürün amerikadaki adresinize geldiğinde amerikapostam sizi mail yolu ile bilgilendirecektir.Ürününüzü türkiyeye gönderirlerken sizden %20 gümrük vergisi ve kargo ücreti isteyecekler bu ödemeyi amerikapostamın sitesinden kredi veya banka kartınızla kolayca yapabilirsiniz.

SEPET6.png

Ben siparişimi 29 Ocak günü verdim. Elime ulaşması 11 gün sürdü.
4 Adet Bobcat 300 için ödediğim ücret 529 $ x4 = 2116 $ + 18 dolar bitcoin fee ücreti. (Btcyi paribudan aldım) = TOPLAM = 2131 $
Ürün amerikadaki adresime ulaştıgında türkiyeye kargolanması için ödediğim ücret 423 $ gümrük ücreti + 40$ amerikapostam kargo parası TOPLAM= 463 $

4 adet bobcat için toplamda benden çıkan toplam tutar 2594 $ Yani 35 BİN TÜRK LİRASI
Ürünü bu site yerine sarı ilandaki kara borsacılardan almış olsam 65 BİN LİRAYA ALMIŞ OLACAKTIM
Daha işe başlamadan kafadan 30 bin lira kar ettik :) :) :)

3c577ddd-6cf4-44f0-866b-093793b13756.jpg

Sorularınız için mesaj atabilirsiniz.
Bilgi paylaştıkça çoğalır ama karaborsacılar görmesin üzülürler :)

alkan90 Çevrimdışı

alkan90

Mining Er
Üye
ekleme= siteden anten siparişide verebilirsiniz fakat order note bölümüne eu868 yazmayı unutmayın

S Çevrimdışı

selo

Mining Er
Üye
Birini satmayı düşünür müsünüz?

alkan90 Çevrimdışı

alkan90

Mining Er
Üye
Birini satmayı düşünür müsünüz?
Satmayı düşünmüyorum hocam sizede önerim elden almadığınız taktirde şahıslardan cihaz almaya kalkmayın.Zira çok fazla dolandırıcılık oluyormuş bu konuda

berkan07gs Çevrimdışı

berkan07gs

Mining Er
Üye
Teşekkürler bilgilendirme için çok açıklayıcı bir konu olmuş :)

Admin Çevrimdışı

Admin

Mining Yüzbaşı
Yönetici
Executive
V.İ.P Üye
Web sitesi
Emeğinize sağlık faydalı bir paylaşım olmuş konunuz ilgili alana sabitlenmiştir.

I Çevrimdışı

ism41L

Mining Er
Üye
inanmayın böyle şeylere site 2022 ocak 19 unda oluşturulmuş.
tanımadıgınız bilmediğiniz helium sitesinde link verilmemiş yerlere para kaptırmayın.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap